3D-s érintőképernyős üzem vezérlő rendszer

Az alábbi képeken egy teljesen érintőképernyős vezérlőrendszer látható. Minden az üzemben található berendezés az érintőfelületről vezérelhető és nyomon követhető.

A berendezések a valós elrendezésüknek megfelelően kerülnek megjelenítésre, így könnyen áttekinthető a rendszer.
Az általunk kivitelezett üzemekben a megfelelő teljesítményt, pontosságot és hatékonyságot korszerű automatizálással biztosítjuk. Amennyiben egy üzem elektromos és vezérlőrendszere elavult, vagy működésével problémák vannak, akkor ezen a területen is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az egyszerű, hagyományos kapcsolószekrénytől a teljesen automata PLC-s vezérlőszekrényig kínálunk megoldásokat a berendezések működtetésére. Célunk, hogy az adott üzem elvárásainak minél jobban megfelelő, „testreszabott” kezelőfelületet és ésszerűen felépített működtető rendszert alakítsunk ki.

Hagyományos vezérlésnél kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák, műszerek adják a kezelőfelületet, míg korszerűbb kivitelezésnél a képernyőn kialakított menüképek futtatásával történik az üzem irányítása. A képernyős kezelőfelület szabadon programozható, így a változtatások szabadabban elvégezhetők, mint a huzalozott vezérlésnél. A menüképek tartalmazhatnak folyamatábrát grafikus állapotjelzésekkel, szöveges adatbeviteli ablakot, grafikonokat, eseménynaplót, hibalistát, stb. A programozható vezérlésnél lehetőség van adatok letárolására, illetve különféle jelentések nyomtatására, valamint azok további ügyviteli szoftverekben való felhasználására.
Ipari automatizálás és folyamatirányítás

Ipari automatizálás és folyamairányítás

Folyamatirányítás

Ipari automatizálás és folyamatirányítás Ipari automatizálás és folyamatirányítás Ipari automatizálás és folyamatirányítás
Ipari automatizálás és folyamatirányítás Ipari automatizálás és folyamatirányítás Ipari automatizálás és folyamatirányítás
Ipari automatizálás és folyamatirányítás

Vezeték nélküli épület automatizálás

Otthonokosító Logo
Zwave-shop Logo
www.zwave-shop.hu
www.otthonokosito.hu
Hálózati analizálás - Fázisjavítás
Villámvédelmi rendszerek
Elektromos szerelés
HOLLIK - Mindig a legjobb megoldás
00-36-306-264-374
Hollik és Társa Bt Logo
00-36-303-464-433
00-36-302-991-799
4130 Derecske, Szegfű u. 8.

23 éve a mezőgazdaság és az ipari automatizálás szolgálatában!

Hollik és Társa Bt. - Logo
TERVEZÉS
KERESKEDELM
KIVITLEZÉS
SZERVÍZ