Hollik és Társa Bt. Céginformációk

Céginformációk

Cégünk múltja - jelen - jövője

A Hollik és Társa Bt. 1992-ben alapított, 100%-ban családi tulajdonú és vezetésű cég.
A cégalapítás óta eltelt idő alatt mindig törekedtünk arra hogy amit alkotunk azt örömmel csináljuk.
Megpróbáltuk az alkalmazottak körében is ezt az elvet érvényesíteni és elfogadtatni.

Az állandó létszám 6 fő.

A fő profilunk a mezőgazdasági technológiák értékesítése és szervízelése mellett az ipari automatizálás és az elektromos kivitelezés is. A berendezéseket nem csak forgalmazzuk, de telepítjük és szervízeljük is. Tevékenységünket az egész ország területén végezzük.

Az utóbbi években jelentősen megnőtt az érdeklődés a megújuló energiák iránt, ezzel igyekeztünk lépést tartani, így már a biomassza feldolgozás és a fapelletálás valamint napelemes rendszerek telepítésében is állunk rendelkezésre.
Mind az elektromos rendszer bővítése mind pedig a napelemes rendszer telepítése előtt fontos, hogy átfogó képet kapjunk a bővíteni kívánt elektromos hálózat állapotáról. Ebben segíti munkánkat egy modern hálózati elemző műszer.

A mezőgazdasági gépek forgalmazását, illetve komplett keverőüzemek építését a Dán Skiold és Andritz Feed and Biofuel (régebben Sprout-Matador) cégek támogatásával végezzük. Ezeknek a gyártóknak a termékkínálata a takarmánygyártás teljes folyamatát lefedik.

A Schrack és a WAGO gyárak kiemelt partnereként kedvező áron tudunk magas minőségű munkát végezni.
A nagyobb munkák elvégzéséhez minden technikai felszerelés rendelkezésre áll. Korszerű gépekkel és berendezésekkel, gépjárművekkel rendelkezünk.
A „Hollik és Társa” Iparitermék Előállító és Forgalmazó Betéti Társaság 8,26 millió forint támogatást nyert a „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, és kis- és középvállalkozások számára” című pályázaton. A 20,65 millió forintos összköltségvetésű beruházásból infrastrukturális és ingatlan beruházás, eszközbeszerzés és információs technológia fejlesztés valósul meg.

Az európai uniós támogatás segítségével infrastrukturális és ingatlan beruházás, eszközbeszerzés és információs technológia fejlesztés valósul meg, a vállalkozás hatékonyabb működésének céljából. Az üzletpolitikánknak megfelelően fontosnak tartjuk a vevőink igényeinek kielégítését, nemcsak kiváló minőségű termékek forgalmazásával, hanem a megfelelően kialakított üzleti légkör megteremtésével.
Hollik és Társa Bt. Cégbemutató
Cégbemutató
HOLLIK - Mindig a legjobb megoldás
00-36-306-264-374
Hollik és Társa Bt. Logo
00-36-303-464-433
00-36-302-991-799
4130 Derecske, Szegfű u. 8.

23 éve a mezőgazdaság és az ipari automatizálás szolgálatában!

Hollik és Társa Bt. - Logo
TERVEZÉS
KERESKEDELM
KIVITLEZÉS
SZERVÍZ