Elektromos hálózatik analizálása és fázisjavítás

Elektromos hálózatok analizálása és fázisjavítás

A wattos fogyasztás 25%-át meghaladó meddő energiát az áramszolgáltató külön díjjal számolja fel. Ez a tétel megtakarítható, ha a létesítményben meddőteljesítmény kompenzációt alkalmaznak. Ehhez egy fázisjavító berendezés beépítése szükséges a főelosztó gyűjtősínjére csatlakoztatva. Az automatikával felszerelt fázisjavító berendezés különféle kapacitású kondenzátorok kapcsolásával előállítja a létesítmény villamos gépei által igényelt meddőenergiát, így a betápláló hálózatból csak a hatásos energiát kell vételezni. Ez kisebb áramterhelést eredményez a betápláláson, így adott betápláló kábel és főbiztosító esetén nagyobb tartalék képződik, a kihasználtságot tekintve.

A fent említett berendezések beépítése mellett az elektromos hálózatkép optimalizálásával, a vezeték-keresztmetszetek, védelmi beállítások, kapcsolási sorrend, egyidejűség, műszakbeosztás stb. felülvizsgálatával tovább fokozható az üzembiztonság és a gazdaságosság.

A villamos táplálás minőségéről és kihasználtságáról műszeres regisztráló méréssel tudunk részletes adatokhoz jutni. A kinyert jellemzők nagyban segítenek a hibakeresésben, illetve a fejlesztéshez szükséges tartalék teljesítmények megállapításában.
Elektromos hálózatik analizálása és fázisjavítás
Elektromos hálózat szerelés
Villámvédelmi rendszerek
Ipari automatizálás
Napelemes rendszerek
HOLLIK - Mindig a legjobb megoldás
00-36-306-264-374
info@hollik.hu
Hollik és Társa Bt. Logo
00-36-303-464-433
00-36-302-991-799
4130 Derecske, Szegfű u. 8.

23 éve a mezőgazdaság és az ipari automatizálás szolgálatában!

Hollik és Társa Bt. - Logo
TERVEZÉS
KERESKEDELM
KIVITLEZÉS
SZERVÍZ