Sertéstenyésztéshez szükséges berendezések

SKIOLD Logo

SKIOLD Folyékony ásvány beadagolás

Folyékony etetés - Folyékony ásványok

Sertéstenyésztési és etető rendszerek
Skiold Folyékony ásványok Sertés etető rendszer
Skiold Folyékony ásványok Sertés etető rendszer
Skiold Folyékony ásványok Sertés etető rendszer

Folyékony ásványi anyagok


A folyékony etetés során az enzimeket és az ásványi anyagokat könnyebb összekeverni a takarmánnyal.

A 99,7%-os pontosságú bemérés biztonságos és optimális mennyiségű vitaminokat és ásványi anyagokat juttat az állatoknak. A Sertés Tenyésztők Nemzeti Bizottságával közösen végzett felmérések szerint a folyékony vitaminok és ásványi anyagok könnyebben elkeverhetőek a folyékony takarmánnyal.  A folyékony premixek jobban hasznosulnak a száraz premixekkel szemben.

A SKIOLD rendelkezik a folyékony vitamin és ásványi anyagok folyékony etetés során történő beadagolásához szükséges eszközökkel. A 99,7 %-os mérési pontosságnak köszönhetően csökken a trágya foszfor tartalma. Ennek értéke folyamatosan nyomon követhető a SKIOLD datamix vezérlő rendszer segítségével. Itt egyaránt lehet ellenőrizni az egyedi ásványok és vitaminok fogyasztását is.
A SKIOLD élen jár a foszfor kibocsátásra vonatkozó rendeleteknek megfelelő gépek fejlesztésében. Továbbá a folyékony premixeket könnyebb kezelni és kevesebb porral jár a használatuk.
Keverő tartály - folyékony ásványok


A tartályok ugyanarra a mérő rendszerre vannak szerelve. A vitaminok bemérése során az anyagok egyszerre kerülnek a keverő tartályba. Az aminosavak és a lizin lebomlása amennyire csak lehet késleltetve van.  Az anyagok 4 külön tartályban vannak, mert ezek eltérően lépnek reakcióba egymással. A folyékony ásványok agresszív anyagok ezért a berendezés minden olyan része a amely ezekkel kapcsolatba kerül rozsdamentes illetve saválló kivitelben készül. Stabil és megbízható rendszer.

A szivattyúk mérete az ásványi anyagok és vitaminok jellemzőihez vannak kiválasztva. A szivattyúk egyféle házzal és kivitelben kerülnek leszállításra, így könnyű azok cseréje, mert nem igények különös szakértelmet.
Skiold Folyékony ásványok Sertés etető rendszer
Takarmánygyártás
Nedves darálás
Folyékony tartály higiénia
Piggifeed etető rendszer
HOLLIK - Mindig a legjobb megoldás
00-36-306-264-374
Hollik és Társa Bt. Logo
00-36-303-464-433
00-36-302-991-799
4130 Derecske, Szegfű u. 8.

23 éve a mezőgazdaság és az ipari automatizálás szolgálatában!

Hollik és Társa Bt. - Logo
TERVEZÉS
KERESKEDELM
KIVITLEZÉS
SZERVÍZ